Dobře hrající Sparta Praha předvedla dobrý defenzivní výkon a i díky velkému štěstí po řadě neproměněných příležitostí ERA-PACKu dotáhl zápas až do prodloužení. Nastavený čas rozhodl druhým gólem v zápase Matěj Slováček, stav série je tak 2:0 pro obhájce titulu.

Výkon Chrudimi nebyl zejména v úvodních minutách vůbec povedený. Sparta Praha na svého východočeského soupeře nastoupila a v úvodu pořádně Jeana vystrašila. Ani po oddechovém čase Felipe Condeho se tentokrát nic extra nezměnilo, a tak přišel v páté minutě zápasu zasloužený trest z nohy Matouše Kubelky. Dobrá obrana Sparty vzápětí dlouho odolávala atakům chrudimským hráčů, skvěle chytající gólman Zyrjanov držel čisté konto až do 12. minuty.

Jeho kouzlo odčaroval po přesné přihrávce kapitána Rešetára díky dobrému důrazu před brankou Max, o tři minuty později již Chrudim dokonce vedla poté, co z bezprostřední blízkosti přes Kovácse dotlačil míč do sítě Matěj Slováček. Ihned po sedmi vteřinách však bylo znovu všechno jinak, nekrytý Jan Křemen prostřelil Jeana a stanovil tak stav poločasu na 2:2. Ihned po návratu z kabin se rychlou akcí předvedla Chrudim a gólman Zyrjanov musel tahat balon zpoza svých zad po střele ze strany v podání Tomáše Koudelky.

ERA-PACK se i nadále snažil o navýšení svého vedení, kromě nastřelených tyček se ale již v řádné hrací době neradoval. Na druhé straně naopak Jeanovi propadla do sítě střela kapitána Martina Doši, která nečekaně poslala zápas do prodloužení. V něm se již ukázala síla favorizovaného celku, který díky gólu Matěje Slováčka a následnému ubráněnému power-play soupeře veze z Prahy důležitý druhý bod!
Další zápas je na programu zítra od 2O:00 v chrudimské sportovní hale.