ERA-PACK tak do třetího duelu půjde s mečbolem na kontě. První poločas zápasu v Lovosicích byl velmi podobný tomu v Chrudimi, která fanouškům přinesla pouze jednu branku, zde se na gól čekalo až do 14. minuty. Poločasové vedení 2:1 by ale obhájci titulu nestačilo. Perfektní výhoz domácího brankáře našel Fabricia, který se ukázkově uvolnil a podruhé v zápase srovnal. Po zbytek utkání se již prosazovali pouze hráči z Chrudimi, Lukáš Rešetár nejprve sedm minut před koncem opět naklonil skóre na stranu ERA-PACKu, následně v poslední vteřině dokonal hattrick a pečetil výhru Chrudimi v poměru 4:2!

Felipe Conde, trenér FK ERA-PACK Chrudim: „V obraně jsme odehráli velmi dobrý zápas. Napravili jsme chyby v bránění soupeřovy power-play a další nedostatky z prvního utkání.“

Semifinále – 2. zápas: Gardenline Litoměřice – FK Era-Pack Chrudim 2:4 (1:2). Branky: 15. Záruba, 21. Fabricio – 14. Slováček, 18., 33. a 40. Rešetár. Stav série: 0:2. Chrudim: Litviněnko – Everton, M. Mareš, Max, Koudelka, D. Drozd, Doša, Rešetár, Slováček, Felipe.