Jedno z nich se odehraje dnes, kdy futsalisté Era-Packu Chrudim přivítají v posledním domácím utkání základní části v chrudimské Sportovní hale na Tyršově náměstí od 20 hodin FK Kladno. Chrudimští, kteří v letošním ligovém ročníku ještě neprohráli, budou v utkání s posledním týmem a už jistě sestupujícím Kladnem jasným favoritem.

Petr Horák, sportovní manažer Chrudimi: „Marodka našeho kádru se pomalu vyprazdňuje. V současné době se čeká na Seidneiho a Max dostal chřipku. Mladý Zdržálek, který měl problémy s kolenem a na tréninku nebyl, asi také nenastoupí. Jinak chceme vyhrát, ale nedokážu říct, jestli to půjde hladce nebo těžce. Doufám, že pobavíme sebe i fanoušky."

Patrik Mažári, hráč FK Kladno: „Čekají nás poslední dvě ligová kola proti atraktivním soupeřům a do Chrudimi nejde jet jinak, než s velkým respektem a pokorou. Poslední zápas proti Spartě byl pro nás mladé dobrou zkušenou a věřím, že hodně přínosný do další práce bude i zápas v Chrudimi a poučíme se z něho. Nic jiného už nám ani nezbývá."