„Snažili jsme se splnit všechny požadavky jednotlivých výprav hlavně ohledně stravování, protože jak je známo, jiný kraj, jiný mrav,“ říká ředitel hotelu Čeněk Ptáčník a dodává: „Mám radost, že hostům u nás chutná a jsou spokojeni i se zázemím, zejména s tím, že mohou využívat třeba fitness, saunu či vířivku.“

A co jde u jídelních stolů nejvíce na odbyt? „Řízky jí každý, ale třeba pro naturalizované muslimy musí být kuřecí a nikoliv vepřové,“ doplňuje manažerka hotelu Gabriela Růžičková.

Oba zatím neměli čas nějaký zápas turnaje navštívit, ale chystají se na čtvrteční rozhodující klání Era–Packu s Kairatem. „To si nemůžeme nechat ujít,“ říkají oba shodně.

Středečníden volna využila výprava Topsportu Antverpy k zájezdu do naší metropole Prahy, ostatní družstva dala přednost přípravě na závěrečný den turnaje.