FK Era-Pack Chrudim – Bohemians 1905 6:1 (3:0).

Branky: 15. a 34. R. Mareš, 29. a 39. Cacau, 2. Slováček, 17. M. Mareš – 39. Sláma. Era-Pack: Meller – M. Mareš, R. Mareš, Max, Slováček – Douglas, Dentinho, Koudelka, Rešetár – Cacau. Bohemians 1905: Vozár – Frič, Holý, Sláma, Tichý – Stejskal, Novotný, Vodecký, Bellada – Dlouhý.

Mistrovský tým má dobrý zvyk, vstřelit soupeři rychlý gól. Tentokrát se to podařilo již ve druhé minutě, kdy pohlednou kombinaci první čtyřky zakončil Slováček – 1:0. Pražané začali zkoušet už od osmé minuty power-play, ale marně, naopak po čtvrthodině hry se jim nevyplatila. Reprezentační obránce Novotný na půlce hřiště přišel o míč, který se dostal k R. Marešovi a velezkušený plejer měl před sebou pouze prázdnou svatyni – 2:0. Skóre poločasu uzavřel o dvě minuty později M. Mareš z prodloužené penalty.

Ve druhé půli se domácí nemohli dlouho prosadit. Slováček a Rešetár mimo jiné nastřelili pouze tyč, ale ve 29. minutě se přece jen skóre zvýšilo, ovšem parádně. Hrající trenér Cacau se od postranní čáry prosadil přes dva protihráče, obešel i gólmana Vozára a v pohodě zavěsil míč do sítě – 4:0. Ve 34. minutě potrestal chybně rozehranou power-play „klokanů" opět R. Mareš – 5:0. V předposlední minutě se trefil podruhé Cacau, ale poslední slovou patřilo reprezentantu Slámovi, který pokazil Mellerovi čisté konto. Na radosti z dalšího pohárového triumfu to hráčům i příznivcům Era-Packu ovšem nemohlo ubrat.

Zdroj: Youtube