Lépe se vedl mladší hráči, kteří jsou po další výhře na 2. místě dvanáctičlenné tabulky jenom horším skórem za Jabloncem. Starší družstvo je na 7. příčce tabulky (z 11 účastníků).

Starší dorost

T.J. Sokol BASF Chrudim – TJ Lokomotiva Louny 23:27 (12:16).

V úvodním jarním kole přivítali Sokolové celek z třetího místa tabulky, takže je nečekal rozhodně lehký zápas. Chrudimští od začátku utkání pouze dotahovali náskok soupeře z kraje chmelnic, který sice přijel jen s devíti hráči, ale produkoval jednoduchou házenou s přesným zakončením a utkání dobře zvládl i takticky. Domácí hráče držel střelecky nad vodou zejména Černý, ale jemu sekundoval už jenom Vít Reichl, ostatní se téměř střelecky neprosadili. V prvním poločase se příliš nedařilo ani domácím brankářům. Sokolům chyběl větší důraz v obraně, rychlejší kombinace v útoku a hlavně přesnější střelba, a tak zaslouženě prohráli.

Sestava a góly Chrudimi: Blanař, Zavřel – Březina, Mikan (1), M. Dvořáček, Šmahel, Vaněk, Reichl (8), Černý (10/2), F. Herzán (1), Švec, P. Pospíšil (1), Moravec (2), Petržilka.  Trenér: Milan Lédl, vedoucí družstva: Libor Dvořáček.

Mladší dorost

HC TJ AŠ Mladá Boleslav – T.J. Sokol BASF Chrudim  25:35 (14:16).

Mladší dorostenci měli pro začátek jarní části celkem příjemného soupeře, předposlední celek soutěže. Od začátku utkání nenechali Sokolové nikoho na pochybách, kdo je favoritem utkání, i když první půli vyhráli jen o dvě  branky. Ve druhé části už byli jasným pánem na hřišti, a tak se do hry postupně dostali všichni hráči  a každý se také zapsal do střelecké  listiny.

Sestava a góly Chrudimi: Zavřel, Blanař – Mikan (3/1), Deml (1), Sotona (1), Budiš (2), P. Pospíšil (5), Švec (2), F. Herzán (8), Moravec (6/1), Petržilka (1), Vaněk (6). Trenér: Zdeněk Herzán; vedoucí družstva: Jan Kunhart. 

(ld)