Tango Brno – FK Era-Pack Chrudim 0:4 (0:2). Branky: 18. a 36. R. Mareš, 4. Douglas, 34. Max. Tango: Kubíček – Chadzidis, Rick, Buršík, Záruba – Kovács, Brůna, Belej, Seidler – Veselovský, Dornay. Era-Pack: Žďánský – M. Mareš, R. Mareš, Max, Slováček – Cacau, Douglas, Rešetár, Koudelka – Dentinho.

Chrudimští se dostali poměrně snadno do vedení ve 4. minutě. Cacau na půlce hřiště sebral míč Seidlerovi, na Kubíčkovu svatyni se pak řítil samotný Douglas a technickou střelou k tyči otevřel skóre – 0:1. V dalších minutách to byla spíše taktická partie a moc šancí k vidění nebylo. Až v 18. minutě se dostal do blízkosti branky Tanga R. Mareš a střelou, která se odrazila od břevna a následně ještě od tyče, přidal druhý gól.

Druhý poločas už byl na pohledné akce bohatší, ale dlouho se skóre neměnilo. Nejprve Rešetár a o chvilku později Max trefili tyč, než ve 34. minutě tento brazilský kanonýr zvýšil na 0:3 po přihrávce R. Mareše. Brňané hned poté začali hrát power play, ale o dvě minuty později je potrestal trefou do opuštěné svatyně R. Mareš – 0:4. K čestnému gólu bylo Tango nejblíže šest vteřin před závěrečným klaksonem, kdy Belej trefil z přímého kopu břevno.

Jaroslav Bartušek, trenér Era-Packu: „Podali jsme velmi dobrý výkon, hráči dodržovali taktické pokyny a dařily se jim kombinace. V prvním půli jsme museli přikročit kvůli držení míče k dlouhé power play, protože jsme měli již od 12. minuty pět akumulovaných faulů. Ve druhé půli jsme nadále kontrolovali vývoj kvalitního zápasu, který byl už jakousi zkouškou před play off."