„Největší radost nám udělala naše skvělá starší žákyně 11-letá Sára Kulhavá, která loni dokázala tento závod vyhrát a letos potvrdila, že to nebyla náhoda. Za své skvělé výkony na kladině a na prostných získala nejvyšší známky. Při vyhlašování výsledků jsme byli všichni nadšeni z krásné bronzové medaile vybojované v těžké konkurenci soupeřek z Prahy, Domažlic, Moravské Ostravy, Brna či Kladna," neskrývala radost nad výsledkem trenérka Simona Linková.

O velké překvapení se postarala Karolína Horníkova. Tato o rok mladší a velmi talentovaná závodnice se umístila hned za Kulhánovou. V této kategorii přitom závodila poprvé. „Skočila výborně přemet s obraty za třetí nejvyšší známku a také sestava na kladině byla výborná a to jí vyneslo na super čtvrtou příčku ze 40 starších žákyň z celé republiky," říká Linková.

V juniorkách chrudimský oddíl reprezentovala Zuzana Malinská, která měla v závodě dva nezdary, ale i tak si polepšila o jedno místo oproti loňsku a celkově skončila na šestém místě. Na stupních vítězů byla opět děvčata z nejlepších oddílů Sokola Kampa Praha, Moravské Ostravy a Brna.

Poprvé závodila v kategorii žen 16-letá Kateřina Doležalová, která zacvičila výborně sestavu na bradlech a vybojovala tak svoje zatím nejlepší umístění na MČOS, a to pátou příčku. „Závod byl velmi dobře obsazen a zvítězila naše reprezentantka z Moravské Ostravy Veronika Cenková.

Všem dívkám děkujeme za výbornou reprezentaci našeho oddílu, župy i města Chrudim. Další obtížný závod krajský přebor,kde budeme bojovat o postup na MČR 
v II. lize družstev," řekla Simona Linková.