V kategorii žen nastoupila zkušená Kateřina Doležalová, které se vydařily její obtížné sestavy a stala se krajskou přebornicí a zároveň vybojovala postup na MČR.

V juniorské kategorii závodila Zuzana Malinská, která na kladině předvedla výbornou sestavu, za kterou obdržela nejvyšší známku a na ostatních nářadích zacvičila také skvěle, což znamenalo celkově druhé místo mezi závodnicemi z Pardubic a tím si vybojovala přímý postup na MČR.

V žákyních B nastoupily za Chrudim dvě zástupkyně. Sára Kulhavá předvedla svoje obtížné sestavy a získala titul krajské přebornice a zlatou medaili. O rok mladší Karolína Horníková odjela bojovat o postup na MČR s bolavým kolenem, zaťala zuby a předvedla druhou nejlepší sestavu na kladině a prostných. Překvapivě se postavila hned na stříbrný stupínek za zlatou Sárou. Obě děvčata si tímto výsledkem také vybojovala postup na MČR.

Bára Šimonová závodila za žákyně C a jen o pět setin bodu jí unikla zlatá medaile. Další zastoupení měla Chrudim v kategorii mladších žákyň, kde závodila Gábina Hrůzová. Nevyhnula se ale pádu a obsadila sedmé místo.

V nejmladší kategorii žákyň základního stupně měla Chrudim dvě sedmileté závodnice. Oběma se závod velmi vydařil a tak krajský titul vyhrála Emily Plachá, na bronzový stupínek se postavila Izabell Zoe Malinová.

Sportovní gymnastky T J Sokola Chrudim si tedy odvezly tři zlaté, tři stříbrné a jednu bronzovou medaili a zároveň se čtyři děvčata zúčastní Mistrovství ČR, které se bude konat 17. a 18. června v Ostravě.