Starší dorost: T.J. Sokol BASF Chrudim TJ Lokomotiva Louny 26:39 (14:18). V neděli do Chrudimi přisupěla lounská Lokomotiva kvalitní soupeř z popředí tabulky, jehož čtyři hráči už pravidelně sbírají zkušenosti v 1. lize mužů. Rozjížděla se ale pomalu, až do 25. minuty s ní stačili domácí Sokolové držet krok. Potom čtyřmi góly stanovili hosté poločasové skóre.

Po přestávce už se plně projevila fyzická i herní převaha hostů, kteří kontrolovali hru a postupně navyšovali svůj náskok. Jejich vítězství neohrozila ani skutečnost, že se jim po čtvrtině utkání zranil jediný brankář a zbytek tak musel odchytat normální hráč. U domácích Sokolů této situace dovedli využít pouze křídla, střelba spojek z větší dálky byla často jen do bloků obrany nebo mimo branku.

Sestava a góly Chrudimi: Blanař Knoll, Mikan (4), Deml (1), Budiš (5), Pospíšil (4), Švec (1), Vaněk (1), Padevět, Moravec (6), Petržilka, Ptáčník (2), Kopáč (2), Svoboda. Trenér: Milan Lédl, vedoucí družstva: Zdeněk Herzán.

Mladší dorost: T.J. Sokol Vršovice T.J. Sokol EXTRUINDUSTRIE Chrudim 28:28 (19:13). V Praze se tentokrát hrála rychlá a dynamická házená a na palubovce to vůbec nevypadalo, že hraje první (Chrudim) s předposledním (Vršovice).

Domácí dobře bránili a tak se hosté jen těžko prosazovali. Až do 27. minuty byli domácí vždy v mírném vedení, šňůrou 5 branek v posledních třech minutách první půle hostům odskočili. Ve druhé půli navýšili svůj náskok až na 7 branek a vypadalo to, že si kráčí pro vítězství. Chrudimští ale ani za tohoto stavu nesložili zbraně, zpřesnili hru a začali náskok domácích postupně stahovat, ve 24. minutě druhé půle bylo srovnáno. O 4 minuty později šli hosté poprvé v utkání dokonce do vedení, ale domácí Sokolové ještě stihli vyrovnat a tak se body zaslouženě dělily. I přes ztrátu bodu zůstávají chrudimští bezpečně v čele soutěže, ale příští víkend je čeká na domácí palubovce souboj s druhým Libercem.

Sestava a góly Chrudimi: Zavřel Svoboda, Mukařovský (1), Sotona (1), Koubek, Pospíšil (4), Padevět, Herzán (7), Budiš, Kopáč (5/1), Ptáčník (10/2). Trenér: Zdeněk Herzán; vedoucí družstva: Jan Kunhart.