KP: Třemošnice – Holice, Chrudim B – Moravany, Slatiňany – Libišany.


1. A třída: Nasavrky – Rohovládová Bělá.
1. B třída: Proseč – Rozhovice (neděle), Tuněchody – Choltice (neděle).


Okresní přebor: Heřmanův Městec B – Zaječice, Kočí – Svratouch, Rváčov – Slatiňany, Svídnice – Ronov, Chroustovice – Křižanovice, Kameničky – Miřetice (neděle), Prosetin – Vítanov (neděle), Skuteč – Holetin (neděle).


3. třída: Hrochů Týnec – Rosice, Miřetice B – Horní Bradlo (hraje se v Horním Bradle), Žlebské Chvalovice – Luže B, Krouna – Prachovice, Orel – Dřenice, Chrast – Bořice, Bítovany – Tuněchody B (neděle).


4. třída: Načešice B – Bojanov, Míčov – Vraclav, Trhová Kamenice – Nasavrky B, Městec – Ronov B (15:00), Jenišovice – Skuteč B (neděle), Stolany B – Ctětín (neděle).


Hokej


Neděle – Hlinsko vs. Moravská Třebová 17:00


Hokejbal
2. NHbL

Sobota: Chrudim – Autosklo Pardubice B (10:00), Prachovice – Delta Pardubice (10:00).

V sobotním derby vyzve Olympie chrudimský MFK

K dalšímu velkému utkání se schyluje v České fotbalové lize. Už zítra se totiž utká ambiciózní nováček soutěže, Olympia Hradec Králové, s MFK Chrudim. Utkání se odehraje od 10:15 na hřišti v městské části Hradce Králové – Kukleny.

Hosté se díky posledním dvěma výhrám (Převýšov 2:1 a Vyšehrad 6:1) vyšvihli na dostřel třetímu místu. V případě vítězství by se v tabulce navíc posunuli právě před domácí mužstvo (Chrudim 9. místo – 20 bodů, Olympie Hradec Králové 5. místo – 21 bodů).

Hradecká Olympie sice započala ČFL ve velkém stylu a společně s Převýšovem celé soutěži několik kol vládla. Teď se ale zdá, že jí pomalu dochází dech a v posledních třech utkání nedokázala zvítězit.

Opačně je na tom Chrudim, která prožila rozpačitý start soutěže. Tým Pavla Jirouska však v posledních kolech zařadil ve svých výkonech další rychlostní stupeň a pomalu se dere tabulkou k pozicím, na které je zvyklý.

Oba celky se ve vzájemném soutěžním utkání prozatím nestřetly.