H. Městec – Chrudim 
 6:3 (1:1,2:1,3:1)

Ježkům se zápas s chrudimskými Žolíky vydařil i díky téměř stoprocentním obráncům a připsali si důležité tři body a skalp Chrudimi. „Zápasy s Chrudimí mají vždy svůj náboj, který v druhé národní lize chybí. Hra je vyrovnaná, nikdo neodskočí na rozdíl víc, než jedné branky a pro diváka je to velice atraktivní hokejbal. Přesně tomu tak bylo i teď. Zápas možná začal trochu opatrněji, než je dobrým zvykem, ale o chvíli později už to byl ten starý, dobrý zápas s Žolíky.

Hra byla celkem vyrovnaná po celé dvě třetiny a i v té poslední části tomu nebylo o moc jinak, až do závěrečných okamžiků, kdy se nám vyplatilo být trpělivějším týmem a počkat si na chyby soupeře, které jsme bez zaváhání potrestali.

Musím pochválit naše obránce, kteří zvládli svoji roli na výbornou a až na pár chyb, které k zápasu patří, byli téměř stoprocentní," popsal zápas Jan Doležal.

Opočno – Prachovice 
 5:1 (0:0,5:1,0:0)

Po dohodě obou týmů se hrál zápas v Prachovicích na plastovém povrchu. Hosté dorazili do Prachovic v minimálním počtu hráčů, ale s o to kvalitnějším týmem. Z počátku byl k vidění mírný tlak Prachovic, ale ten hosté přežili bez inkasování.

Ve druhé třetině se nejdříve trefil domácí Čep. Pak ale přišla rozhodující devítiminutovka, ve které udeřilo Opočno hned pětkrát. Ve třetí třetině se domácí již nedostali do hry a hosté pouze kontrolovali průběh.

„Po závěrečném nás hvizdu potěšily reakce prachovických hráčů ale i diváků, kteří s nadšením sledovali celý zápas a konstatovali, že výhra Jezdců byla plně zasloužená," komentoval závěr zápasu hostující hráč Josef Kovaříček.