Vstupné na slavnostní vyhlášení ankety je zcela ZDARMA. Stačí si jen vyzvednout vstupenku v Informačním centru na Resselově náměstí v Chrudimi nebo v pokladně Divadla Karla Pippicha v Chrudimi.

Neblíží se Čas sluhů ani dluhů jako ve snímcích Ireny Pavláskové… Přiblížil se čas sportovců. V našem případě nejlepších sportovců Chrudimska.

Síň slávy i Hvězda Deníku

Stejně jako v letech minulých i letos připravuje marketingová organizace ČOK-CZ, Sportovní unie Chrudimska a Chrudimský deník spolu se všemi třinácti městy okresu Chrudim tradiční vyhlášení ankety s názvem Nejlepší sportovci Chrudimska. Tentokráte pro rok 2013. Dekorování nejlepších sportovců regionu se uskuteční už tuto středu od 18 hodin a znovu se vrátí do Divadla Karla Pippicha v Chrudimi.

Na pódiu se objeví sportovci z našeho okresu, kteří od hostů slavnostního vyhlášení převezmou ocenění za své výsledky v loňském roce.

Kategorie jsou rozdělené obdobně, jako v předchozích letech. Kromě kategorií individuálních, rozdělených na seniorské a mládežnické, dostanou slovo také kolektivy, trenéři, zdravotně postižení sportovci i noví členové Síně slávy. V té jsou každoročně dekorováni dříve narození sportovci, kteří zasvětili svému odvětví celý život.
Čtenáři se mohli zapojit do dění určením Sportovní hvězdy Chrudimského deníku.

Dojde i na zpěv

Ani letošní vyhlášení nebude jen o obdarování úspěšných sportovců. Nedílnou součástí této slavnostní akce je kulturní vystoupení. V letošním roce bude jeho největší hvězdou zpěvák Marián Vojtko a zpěvačka Alžběta Sosnovcová. Večer bude moderovat Radek Šilhan.

Vstupné na středeční galavečer je zdarma, vstupenky si můžete vyzvednout v Informačním centrum v Chrudimi nebo přímo v pokladně Divadla Karla Pippicha.
Tak neváhejte a využijte možnost vidět ty nejlepší okresní sportovce na jediném místě.

Rozhodla odborná komise

A ještě jedna organizační věc na vysvětlenou. Kandidatury měly sportovní kluby, oddíly či spolky možnost zasílat do poloviny prosince. Z návrhů pak odborná sportovní komise složená z osobností pořádajících měst a organizátorů vybrala ty nejlepší, kteří stanou ve středu 22. ledna na jevišti Divadla Karla Pippicha v Chrudimi. Výjimkou je pouze kategorie Sportovní hvězda Chrudimského deníku. V ní vybírali čtenáři Deníku po zveřejnění nominací ze všech kategorií jen jediné jméno a to poté vyplnili do speciálního kuponu. Vítězem se stane kolektiv či jednotlivec z jakékoliv kategorie, který obdržel od čtenářů nejvíce hlasů.