Okresní kola:
Orlickoústecko
Pondělí 21. ledna 2019, 17.00
Ústí nad Orlicí, kulturní dům
Svitavsko
Úterý 22. ledna 2019, 18.00
Polička, Tylův dům
Chrudimsko
Středa 23. ledna 2019, 18.00
Hlinsko, Multifunkční centrum
Pardubicko
Čtvrtek 24. ledna 2019, 18.00
Pardubice, KD Hronovická
Semilsko
Úterý 29. ledna 2019, 18.00
Lomnice nad Popelkou, divadlo
Rychnovsko
Pátek 1. února 2019, 18.00
Rychnov n. K., Pelclovo divadlo
Hradecko
Středa 20. února 2019, 18.00
Hradec Králové, Filharmonie
Náchodsko
Pátek 22. března 2019, 18.00
Nové Město n. M., Pyramida

Populární anketa poté vyvrcholí krajskými koly. V Pardubickém kraji poznají svého sportovního krále v úterý 12. března 2019, na Královéhradecku vyhlásí vítěze v úterý 26. března.

A vy, milí čtenáři, si můžete zvolit sportovní Hvězdu. Sledujte váš Deník.

Ve čtyřiceti městech

Unikátní projekt letos zavítá do čtyřiceti měst České republiky. Produkci má na starost opětovně agentura Sport Action s.r.o., spolupořadateli jsou tradičně Česká unie sportu a Deník. Významným vyhlašovatelem jsou také města spolu s krajskými úřady, bez jejichž práce a finanční podpory by se podobná anketa nemohla pořádat. Tato spolupráce trvá již více než dvacet let

Smyslem této ankety je ocenění nejúspěšnějších sportovců a kolektivů v jednotlivých okresech a krajích České republiky, a to i z řad mládeže. Ocenění se dostane handicapovaným sportovcům, profesionálním i dobrovolným trenérům a funkcionářům za jejich přínos sportu. Uvedeny do Síně slávy budou také slavné sportovní legendy.

Bohatý program

Slavnostní večery mají vždy bohatý doprovodný program, kde nechybí špičkoví umělci. V letošním roce se mohou ocenění sportovci a diváci těšit například na Sabinu Křovákovou, vítězku ČeskoSlovenské SuperStar nebo špičkové artistické vystoupení Kláry Kaiserové a na řadu regionálních talentů vybraných ze sportovních oddílů a tanečních klubů. Galavečery budou v rolích moderátorů provázet Radek Šilhan a Radek Jirgl.

Všechny informace se dozvíte na stránkách Deníku či na webu www.nejuspesnejsisportovecroku.cz.

Hvězda Deníku

Čtenáři Deníku si také mohou zvolit svoji sportovní Hvězdu. Nominaci i hlasovací kupón najdete s dostatečným předstihem na stránkách vašeho Deníku.

Obhájí prvenství?

Krajská kola:
Pardubický kraj
Úterý 12. března 2019, 18.00
Pardubice, KD Hronovická

Královéhradecký kraj

Úterý 26. března 2019, 18.00
Hradec Králové, KC Aldis

V Královéhradeckém kraji anketu za rok 2017 ovládli sportovní střelci, vyhrál Miroslav Zapletal před Davidem Kosteleckým. Hvězdou čtenářů Deníku se stal atlet Michal Desenský. Kolektivem roku byli vyhlášeni hokejisté Mountfieldu HK.

Vítěz Zlaté přilby Václav Milík, zase opanoval anketu v Pardubickém kraji, plochodrážního jezdce čtenáři také zvolili za svoji Hvězdu. Druhý mezi jednotlivci skončil kanoista Ondřej Rolenc. Nejlepším kolektivem se stali basketbalisté Pardubic.

Kdo vyhraje letos?