Čtyři nejlepší děvčata vytvořila družstvo II. ligy a jako hostující za Chrudim závodila gymnastka z České Skalice. „Naše závodnice se skvěle připravily a zvládly všechny své obtížné sestavy dobře. Při vyhlašování vystoupilo na první místo družstvo Lokomotivy Pardubice a hned za ním byla stříbrná naše děvčata," uvedla trenérka chrudimských děvčat Simona Linková.

Družstvo bylo ve složení Kateřina Doležalová, Zuzana Malinská, Sára Kulhavá, Karolína Horníková a Lucie Řezníčková. Tato děvčata budou reprezentovat Chrudim i na Mistrovství ČR v II. lize družstev, které se bude konat v Brně 3. a 4. prosince tohoto roku.

Jedenáctiletá Bára Šimonová hostovala v družstvu Sokol Pardubice ve III. lize
a odvezla si na krku také stříbrnou medaili. Závodila výborně, bez chyb a dokonce se celkově umístila na prvním místě mezi jednotlivkyněmi," chválí svojí svěřenkyni trenérka.

Poprvé se mohla zúčastnit krajského přeboru chrudimská děvčátka z přípravky.

Cvičila na všech čtyřech nářadích základní povinné sestavy. Všechna získala svoji první krajskou medaili. Na prvním místě byla Gábina Hrůzová, druhá skončila Karolína Klodnerová a třetí Adéla Vargová.

„Byla to pro ně velká zkušenost, vidět jak krásně cvičí ty nejlepší závodnice z naší oblasti a motivace do dalšího tréninku," dodává Simona Linková.