Ve starších žákyních ročník 2005-07 výborně reprezentovaly chrudimský oddíl dvě gymnastky. Sára Kulhavá zacvičila výborně sestavu na prostných za nejvíce bodů, ale z kladiny bohužel jednou spadla, za což je srážka jeden bod. I přes toto zaváhání skončila na děleném prvním místě se stejným počtem bodů jako soupeřka z Pardubic.

Mladší Karolína Horníková sice měla zraněný prst na ruce, ale zabojovala a na kladině zařadila úspěšně nové tři prvky vysoké hodnoty, což jí vyneslo na bronzový stupínek.

Další chrudimská gymnastka Bára Šimonová potvrdila své kvality a vybojovala zlatou medaili v kategorii žákyně C ročníku 2005-07. Zacvičila bezchybně nejlepší sestavy na kladině i na prostných a obdržela za ně nejvyšší známky ze všech závodnic.

Osmiletá Gábina Hrůzová zvládla poprvé sestavu s kotoulem na vysoké kladině (120 cm) bez pádu, akrobacie se jí také povedla a umístila se na 11. místě.

Další kategorie pro děvčata narozená v roce 2010 byla nejpočetnější. Chrudimský oddíl reprezentovaly dvě dívenky, které zacvičily své sestavy s kotoulem na nízké kladině bez pádu a na akrobatickém pásu vše předvedly, jak nejlépe uměly. Na šestém místě se umístila Izabell Zoe Malinová a Emily Plachá skončila na 12. místě z 29 závodnic z devíti oddílů.

„Myslím si, že pro všechny gymnastky byl tento závod krásným zážitkem, protože ceny všem předával Rumcajs s Mankou. Start do nové závodní sezóny se nám všem vydařil a do pohádkového Jičína se budeme chtít za rok zase vrátit," okomentovala závody trenérka Simona Linková.