Ne vždy se vzhled a umělecké nadání dědí z generace na generaci. Takový zpěvák Paul McCartney je toho zářným příkladem. Žádná z jeho čtyř dcer se nevěnuje muzice. To však neplatí u těchto známých matek a jejich malých velkých lásek. Podíváte-li se, jak vypadaly ve stejném věku, máte pocit, že vidíte kopii. A u mnohých to platí doslova! Spojuje je nejen stejná barva očí a vlasů, ale i úplně totožné povolání. Pojďte hádat s námi, která dcera se ve světě showbyznysu určitě neztratí.

Ani jedna se nebojí odvázat

Jako zpěvačka se Madonna začala prosazovat až ve dvaadvaceti a vrhla se do toho velmi kontroverzně. Podobně se zachovala i její šestadvacetiletá dcera Lourdes Leon, která loni vydala svůj první singl Lock & Key, v němž je polonahá a tančí na hřbitově. „Jsem na tebe tak hrdá, Lolo,“ napsala jí pyšná Madonna. Jen u modelingu tedy Lourdes asi nezůstane.

Zdroj: Youtube

Matka s dcerou, nebo sestry?

Jestli se Ava Phillippe nemusí něčeho bát, je to rozhodně stárnutí. Její matka, herečka Reese Witherspoonová vypadá pořád skvěle, skoro jako její sestra. Reese už od svých sedmi let vystupovala jako dětská modelka v reklamách, pak ale přesedlala na herectví, ve kterém se jí víc než daří. Ava zatím zůstává u modelingu a studuje poslední ročník vysoké školy na Kalifornské univerzitě v Berkeley.

Reese Witherspoon, Ava PhillippeReese Witherspoon, Ava PhillippeZdroj: Profimedia

Raději by dceru viděla v politice

Otec Michael Douglas svou dceru Carys Zetu od herectví odrazuje, ta je ale odhodlaná se ve světě filmu prosadit. Ve svých devatenácti letech zatím nemá na kontě žádný film, nemusí ale zoufat. Její matka Catherine Zeta-Jonesová si ve svém prvním snímku zahrála také až po dvacítce. Předtím se věnovala zpěvu, její dcera pro změnu modelingu, a ještě chce vystudovat univerzitu.

Na mole i v reklamě

Zpěvačka a modelka Vanessa Paradis byla známá už ve čtrnácti letech, kdy slavila velký úspěch s písní Joe le taxi. O dva roky později už byla vidět i jako herečka. Dcera Lily-Rose Depp, kterou má s Johnnym Deppem, se také začala prosazovat ve čtrnácti, kdy si zahrála ve filmu Mroží muž. I když se herectví věnuje stále, větší úspěchy sklízí jako modelka.

Michelle Williamsová se stala v listopadu potřetí maminkou. Do kin tou dobou vstoupil i snímek Fabelmanovi, ve kterém hraje hlavní roli
Michelle Williamsová: První dítě má s Heathem Ledgerem, nyní porodila třetí

Z Demi bude babička

Také nejstarší dcera Bruce Willise a Demi Mooreové Rumer jde ve stopách rodičů. Už v pěti letech se objevila po boku mámy ve filmu Navždy spolu. Demi měla v jejím věku na kontě zhruba stejný počet filmů, jen úspěšnějších. Kdo by neznal třeba Ducha či Striptýz. Teď bude Rumer ve svých čtyřiatřiceti letech navíc poprvé matkou. Demi ji měla už v pětadvaceti. 

Ani jedna neztrácí čas

Když bylo zpěvačce Beyoncé deset let, fungovala už ve skupině nazvané Girl’s Tyme, ze které se nakonec staly Destiny’s Child. Ve stejném věku vystupovala její dnes jedenáctiletá dcera Blue Ivy v kampaních pro oděvní řadu své matky – Ivy Park. Také pro ni tančila během předávání Oscarů v roce 2022 a získala Grammy za psaní ve filmu Brown Skin Girl. Náhoda? Nikoli. Geny se nezapřou, a to ani ve vzhledu.

Pomalu, ale jistě

Obě se začaly prosazovat jako filmové herečky po dvacátém roce věku. Když bylo Robin Wright sedmadvacet, do kin se právě chystal Forrest Gump, kde si zahrála ikonickou roli Jenny Curranová. Její dcera Dylan měla po sedmadvacítce na kontě dva filmy, ale rozhodně nezahálí. Věnuje se modelingu, kde sklízí úspěchy, a jednou by si přála stát za kamerou.