Za jídlem 21.12.2022 Cukroví, kterému nikdo neodolá. Jak připravit oblíbená vosí hnízda Někdo jim říká vosí hnízda, jiný včelí úly. U tohoto cukroví můžeme pozorovat zajímavý paradox. I…
Za jídlem 27.11.2022 Buchtičky s krémem jsou nostalgickou dobrotou. Provoňte si jimi domov Buchtičky s vanilkovým krémem u nás potěší úplně všechny. Zkuste je, uvidíte, že děti i dospělí…
Za jídlem 25.9.2022 Recept na bublaninu. Chutná s každým ovocem, lze použít čerstvé i mražené Jahody, třešně, meruňky nebo třeba jablka. Čím pokryjete tuto bublaninu, je v podstatě jedno.…
Za jídlem 3.9.2022 Mini verze Pavlova: Plněnému dezertu sluší ovocné zdobení Nebojte se zkusit tenhle dezert, který je celosvětově velmi oblíbený. Příprava je opravdu…
Za jídlem 8.8.2022 Bublanina jako sen. Vláčnému a nadýchanému těstu dominuje ovoce Bublaniny bývají často dusivky. S tímto receptem s tajnou ingrediencí už ji ale nikdy nebudete…
Chrudimsko 4.6.2022 7 Hrubá krupice je neprávem opomíjená a někde i zapomenutá /ROMČINA ÚSPORNÁ KUCHAŘKA/ Tak si říkám, že krupice, ta hrubá, nikoliv dětská krupička, je v…
Za jídlem 9.5.2022 Láska na první pohled? Tajemná mučenka s jizvami Krista Nejlepší marakuju v životě mi nabídli přátelé, u kterých jsem pobývala na Seychelách. Tyhle…
Za jídlem 19.4.2022 6 Cukrářská výzva: Tartaletky, které obdivují i v televizi „Tartaletka, nebo košíček? Jaký je mezi nimi vlastně rozdíl? Někdo rozlišuje podle velikosti,…
Za jídlem 5.3.2022 Pudingoš si zamilujete. Recept na víkendovou dobrotu je bez kynutí Jestli jste přemýšleli, co upéct o víkendu, tak teď už to víte. Pudingoš je bez kynutí a…
Za jídlem 14.2.2022 Ideální recept na Valentýna: Oslaďte si život s crème brûlée Tento recept můžete vyzkoušet třeba v Den svatého Valentýna. Svátek všech zamilovaných tak bude o…
Za jídlem 3.2.2021 Pudingoš s kakaem: chuťově i vzhledově vymazlený moučník Máte chuť na vynikající moučník od foodblogerky Markéty Chovanové? Vyzkoušejte pudingoš - závin z…
Za jídlem 9.1.2021 Jablkový koláč se smetanou: víkendový skvost nejen pro návštěvu Obrácená nekynutá jablečná buchta vylepšená vrstvou lahodné smetany. Vyzkoušejte tento skvělý…
Za jídlem 20.12.2020 Vánoční madlenky. Pokud se dodrží správný postup, budou lehké jako sníh Znáte madlenky? Jde o typické francouzské pečivo, které má tvar mušličky. Pokud se bude držet…
Za jídlem 18.7.2020 5 Recepty do plavek: pochutnat si lze i bez výčitek, a není to žádná věda Plavková sezona je tu. Pokud nejste spokojeni se svou postavou, necítíte se dobře, existuje…
Zprávy z Česka 27.11.2019 5 Retro recepty 1989: Už tehdy byl smažák hitem, u trampů vítězil lančmít Pamatujete si na Luncheon meat, foneticky a počeštěle lančmít? Zakonzervované mleté vepřové maso,…