Útočník měl svého souputníka několikrát udeřit pěstí do obličeje a do žeber a povalit na zem, kde bití pokračovalo. Strážníci v doprovodu napadeného přišli na ubytovnu, kde nalezli domnělého agresora. Celý případ se však začal komplikovat.

Podezřelý útočník z Kolína se začal hájit tím, že pouze bránil svého kamaráda, kterého zbitý Maďar napadl jako první. Jeho verzi potvrdil i přítomný svědek. Jelikož byli všichni zúčastnění pod vlivem alkoholu, hlídka je vyzvala, aby se následující den dostavili na služebnu k sepsání zápisu. O případném potrestání by však mohla rozhodnout až přestupková komise.

Odkud byly čokolády v kabelce?

Bezpečnostní rám v chrudimské prodejně Kaufland odhalil hlasitým pískáním možnou zlodějku. Žena z Chrudimi spořádaně zaplatila nákup, ale v kabelce měla dvě čokolády Milka celkem za 80 korun, které detektor odhalil. Žena přivolaným strážníkům vysvětlila, že sladkosti koupila již před měsícem a nyní je nese vnoučatům. S přestupkem nesouhlasila, a tak případ poputuje na chrudimskou přestupkovou komisi.