Chrudim reprezentovaly hned dvě školy, obě stanuly na stupních vítězů. V soutěži byly nejúspěšnější žákyně Viktoriya Koval a Eliška Horáková ze Střední odborné školy a Středního odborného učiliště Chrudim, druhé místo obsadil tým v sestavě Jakub Dvořák a Dominik Trojan ze Střední průmyslové školy potravinářství a služeb Pardubice.

Třetí příčka patřila škole Bohemia - Hotelová škola a Střední pedagogická škola a Základní škol Chrudim. Tu reprezentovaly žákyně 3. ročníku oboru hotelnictví, a to Šárka Horváthová a Anna Dytrtová. Na soutěž je připravovala Markéta Kvasničáková, která s dívkami vytvořila soutěžní pokrm a nacvičila jeho přípravu. Společným úsilím tak vzniklo „lehce zauzené vepřové karé špikované švestkami a slaninou podávané s karamelizovanými hruškami a šalotkami s omáčkou demi glace“.

Martin Slezáček, zastupující ředitel školy Bohemia Chrudim