Blahopřejeme k účasti finále prestižní soutěže krásy, Chrudimáci budou jistě držet palce. Můžete se nám v krátkosti představit?
Děkuji. Moje jméno je Kateřina Kubátová a pocházím z Chrudimi. Je mi dvacet let. Nyní žiji v Praze, kde také studuji vyšší odbornou školu cestovního ruchu. Jsem usměvavá, upřímná a cílevědomá. Mezi moje záliby patří snowboarding, plavání a jízda na kolečkových bruslích. Mám ráda zábavu, psy a hlavně svoji rodinu.

Do jakých škol jste chodila? Na které učitele ráda vzpomínáte?
Do čtvrté třídy jsem navštěvovala Základní školu Dr.Jana Malíka v Chrudimi a poté základní školu Smetanova ve Skutči. Jako střední školu jsem si vybrala Hotelovou školu Bohemia v Chrudimi, která mě naučila spousta věcí. Po maturitě jsem chodila na jazykovou školu v Praze. Určitě ráda vzpomínám na moji třídní učitelku z hotelovky.

Studujete v Praze. Jak často se vracíte do Chrudimě? Máte oblíbená místa k procházkám?
Do Chrudimi se snažím jezdit každý víkend za rodiči. Jak se říká všude dobře, doma nejlíp :-) Mám ráda procházky po centru Chrudimi a pokud chci větší klid tak rozhodně volím stezku podél řeky, která vede z Chrudimi až do Slatiňan. Ráda tam jezdím jak na kolečkových bruslích, tak chodím i na procházky se psem.

Věnujete se modelingu. Kdy jste zatoužila stát se modelkou a jak jste dospěla k účasti v soutěži Česká Miss?
Modelingu jsem se začala věnovat v sedmnácti letech, ale intenzivněji až poté, co jsem začala studovat v Praze, kde je více možností. Do soutěže jsem se chtěla přihlásit už minulý rok, ale neměla jsem dost odvahy. Stále jsem o tom mluvila, a tak přítel neváhal a do soutěže Česká Miss mě přihlásil.

Budete mít při finále u sebe nějaký talisman? Kdo vám bude fandit v hledišti?
Talisman žádný nemám a v hledišti mě nejspíše bude fandit mamka, taťka a přítel. Od nich mám největší podporu.