Shodně se vyjádřily, že akce Hubněte s Deníkem jim pomohla především v oblasti správného stravování a přinesla chuť do cvičení. „Z mého pohledu to byla akce přesně pro ženy, které nemají pevnou vůli a potřebují pevnou ruku, koučink a radu, jak se stravovat. Tento servis perfektně poskytla Vlaďka Bártlová, naše průvodkyně celým hubnoucím procesem. Musím říct, že díky jejímu vedení, vitalitě a podpoře se to maximálně povedlo. Což bylo i vidět na nás,“ řekla jedna z žen Lucie Oberreiterová.

V seriálu budeme pokračovat i letos, a to ve spolupráci s chrudimskou firmou Wellness a fitness Pivovar sídlící v ulici Obce Ležáků v objektu bývalého pivovaru. Účastníci, které vybereme z našich přihlášených čtenářů, se mohou těšit na cvičení zdarma v posilovně pod dohledem trenéra, v sále se na ně bude těšit cvičitelka aerobicu, která individuálně doporučí každému účastníkovi vhodnou pohybovou aktivitu. Samozřejmostí bude úprava stravy díky konzultacím s odborníkem a třešničkou na dortu se stane relaxace ve wellness studiu. Akce Hubněte s Deníkem začne v dubnu a potrvá tři měsíce, účastníci dostanou dárky v podobě bezplatného členství, balíčků se zdravými potravinami a dalších cen.

Jdete do toho? Není nic snazšího, než napsat email na romana.netolicka@denik.cz a připojit telefonní kontakt. Uzávěrka přihlášek je 19. března.