U vchodu stáli usměvaví číšníci a servírky ve stylových zástěrách a s krabími „klepety“ na rukou, interiér byl ozdoben krásně nazdobenými mísami s pochoutkami připravenými z kraba, sladkostmi a ovocem.

Hosté se těšili dekoracemi na stole, třeba krabem vymodelovaným z marcipánu. Vychutnávali sushi, mnozí i za pomoci hůlek, a přeli se o to, která úprava humra je ta nejlepší. Mezi favority patřila příprava po thajsku, tedy pikantní kombinace sladké a pálivé chuti. K jídlu se podávalo lahodné mladé bílé víno a mezi zákusky jednoznačně zvítězily řezy ze zvláštní lepkavé rýže s kokosovými hoblinami.

„Taková akce v Chrudimi dosud nebyla. Příprava nám trvala celou noc a část dne. Podle ohlasu našich hostů vidím, že jsme práci zvládli dobře,“ poznamenal s úsměvem majitel restaurace Zdeněk Kadlc.