"Paní, která od nás má pejska, se o situaci náhodou dozvěděla a požádala mě o pomoc. Dnes jsem Alinku z domu zlého osudu odvezla k nám na Heaven Ranch," řekla Diana Šlechtová z Unie práv zvířat, která sídlí v azylu pro týraná a opuštěná zvířata v Srbcích u Luže na Chrudimsku.

Alinka je podle jejích slov velice hodná, klidná a přátelská fenečka,,která nemá problém s lidmi ani se psy. "Moc ráda bych jí nalezla domov u lidí, kteří její citlivou dušičku pochopí a ocení," dodala Diana.

Zde žily a množily se desítky psů bez jakékoliv veterinární péče. Zachránit se jich podařilo deset.
Otřesné: Podívejte se do místností, kde žili chrastečtí týraní psi

Lidská stvůra, imbecil, zrůda. Tak častují na sociálních sítích chování majitele.

"Úžasné, díky za to, že ještě existují lidi, kteří nezavírají oči a jednají. 'Páníčka' bych nechala sežrat kanibaly. Broučkovi přeji hodně štěstí v novém životě. Podruhé se narodila díky vaší záchraně," píše v jednom z mnoha komentářů paní Petra.

Policisté objevili více jak 70 kusů uhynulých zvířat  v různých stádiích rozkladu.
Na desítky utýraných zvířat upozornil až srdcervoucí nářek poslední žijící ovce

Mnozí se pozastavují nad tím, že v 21. století žijí lidé, kteří konzumují psí maso. Stejně tak vzbudil diskuzi článek Deníku o zachráněném Míšovi, který měl skončit v lese s prostřelenou hlavou.

Heavenranch v Srbcích u Luže pomáhá týraným psům, nachází jim nové domovy. Podívejte se na snímky veselých tvorů, kterým se změnil život k lepšímu.
Míša měl zahynout střelou do hlavy. Teď konečně získává důvěru v člověka

Naštěstí mezi námi žijí všímaví lidé, kteří se snaží o to, aby psi dostali další šanci k životu. Čeká na ni na Heaven Ranch v Srbcích u Luže i krásná černá Alinka, o jejíž možné adopci se mohou vážní zájemci informovat na telefonním čísle 728 017 627.