VÁŠ DENÍK CELÝ A IHNED ROVNOU DO POČÍTAČE?Více o možnostech elektronického předplatného vydání Deníků najdete ZDE!ref="http://www.mojepredplatne.cz/">

Tento víkend si můžete pochutnat na dozlatova vypečené kačence s bramborovým knedlíkem a sladkokyselým zelím.

Svíčková na smetaně z hovězího pocházejícího ze Železných hor podávaná s karlovarským knedlíkem určitě uspokojí i velmi náročné jazýčky.

Kvalitní suroviny a poctivá kuchařská práce je na jídlech poznat. Pojďte se nechat rozmazlit a dopřát si krmi, která nasytí nejen žaludek, ale potěší všechny smysly.

Jako sladkou tečku na závěr si můžete dát certifikovaný regionální produkt Železných hor Choltický koláč s tvarohem z domácí sýrárny nebo s povidly z železnohorských švestek.

Podmínky soutěže a soutěžní otázku najdete v dnešním tištěném nebo elektronickém vydání Chrudimského deníku (11. března). Uzávěrka všech soutěží je v pátek 13. března 2015 ve 12:00 hodin.