Pokud do zítřejší desáté hodiny dopoledne správně odpovíte na e-mail chrudimsky@denik.cz na otázku, jaké prestižní ocenění od Pardubického deníku restaurace získala, můžete se těšit na do zlatova pečené husy.

„Husy podáváme s karlovarským a bramborovým knedlíkem doplněné variací bílého a červeného zelí," uvedl provozovatel choltické zámecké restaurace Josef Raba.

„Když husy, tak nesmí chybět ani husí paštika. U nás vám ji naservírujeme se šípkovou redukcí a domácím cibulovým chlebem," poznamenal provozovatel restaurace.

„Další specialitou jsou určitě kotletky z choltického králíka grilované v anglické slanině a vepřové košilce podávané s bramborovo-dýňovým pyré," dodal.

„Pro milovníky hovězího masa je připravena do růžova grilovaná oponka podávaná se silnou omáčkou ze zeleného pepře a smetany," prozradil Josef Raba a doplnil, že osvědčenou klasikou budou telecí líčka na červeném víně. (pad)